Bilder, Bilder och mer bilder

Här kommer lite bilder sen när jag Linnea och Linnea var hemma hos mej på hålet ochtog med Zigge så han och Lakriz fick busa. Och vi fota!













KLICKA HÄR SÅ FÅR NI HÖRA EN HÄRLIG LÅT!

Puss och kram




Coola bäbisar=)=)=)

Hejhej

Idag är det lördag och vi hade match tidigare idag och det kan ju låta jättekul, men jag är så förbannad för jag har en sträckning så jag kunde bara spela halva matchen och jag kunde inte ens köra järnet, sen så var det ju bara tvunget att börja spöspö regna och så förlorade vi till råga på allt med 5-1 eller nåt sånt. Fast vi kom ändå tvåa i serien så det var ju bra. När jag skriver det här så lyssnar jag samtidigt på Owl city (vanilla twilight & fireflies) Jag blir så lugn och glad när jag hör dem=) Jag ska kanske jobba om de när vi ska skriva om nån musikgrej på musiken;)

Här är vanilla twilight


Bra va=)=)

Om ni undrar vad min rubrik handlar om ska jag berätta det nu=) Igår såg jag och Björn ett program som handlade om hur världens mest sedda reklamfilm gjordes och självklart, here it comes=)



       De är såå söta:)


INSTÄLLD TRÄNING?!

Ahhhhhhhhh, jag får daaaampp!
Lugn Amanda, lugn...

Hej igen. Nu kollade jag på Laget.se och ser att vi har inställd träning. Igentligen borde jag inte bli så upprörd men nu kommer jag att vara rastlös hela kvällen och dessutom så kommer det inte att gå och vara ute. Så jag måste vara inne hela kvällen. Dessutom kommer inte pappa hem förrän efter 6 och mamma kommer hem vid 9 - 10 så jag kommer vara ensam med min broder som bara sitter med sin ipod touch hela dan. Usch. Jag kan inte borsta lakriz eller gå en lång promenade med honom, jag kan inte fara ut och jogga och jag kan defenitivt inte vara ute och fota i längre än 5 min.. Usch. Jaja, nu ska jag gå in på mitt rum och sura.. HEJDÅ♥

Regn + mer kläder + kallt = Höst..

HEJHEJ, Idag började det regna när vi slutade skolan, typiskt att det skulle vara just idag. Har träning och det är inte så roligt att springa omkring och halka runt hela tiden. har träning typ om en timme så jag ska börja äta snart. Slänger också in några bilder sen när jag var ute och fotade lite. Som sagt regnade det rejält så det blev inte så jätte bra bilder. Enjoy
Jaa, det var det. men nu ska jag ta och slappa innan träningen och sen ska jag äta. HEJDÅ

RSS 2.0